Go to About Pro Water

Vacatures

Accountmanager Microbiologie

We zoeken een kandidaat op mbo+ niveau met een microbiologische achtergrond. Iemand die een nieuwe Pro Water productlijn naar onze klanten en prospects helpt uit te rollen. Iemand die weet en/of uitzoekt waar microbiologie binnen onze branche een issue is. Denk hierbij aan proceswater, koelwater, zwemwater, drinkwater etc. Maar ook andere sectoren waar bijvoorbeeld materieel en ruimten gereinigd en gedesinfecteerd moeten worden zien wij als potentieel. Kortom we kijken uit naar een pionier die bekend is in deze wereld en die plezier beleeft aan het introduceren van een niet alledaags product in een specifieke markt. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de heer Hilbrink op 06-12993889 of per mail naar e.hilbrink@prowater.nl.

 

Open sollicitatie

Pro Water BV is doorlopend bezig met innovaties, marktverdieping en – verbreding aangaande meten en regelen ten behoeve van elk soort waterbehandeling. Op dit moment is afvalwater een terrein wat sterk onze aandacht heeft. Met name daar waar door “good housekeeping” besparingen voor bedrijven te realiseren zijn.

Beschikt u over een relevante opleiding op MBO+ niveau, stuurt u dan uw CV met aanvullende info naar e.hilbrink@prowater.nl

 

bestellen

Bestellen

074-2915150
Offerte

Offerte

074-2915150

Terug gebeld worden?