Producten voor de industrie

Pro Water levert een uitgebreid pakket aan meetsystemen. Van eenvoudige testsets tot geavanceerde apparatuur waarmee praktisch elke fysische en chemische parameter in water gemeten kan worden, dit zowel continue als discontinue.

Binnen de gehele industriële waterbehandeling is de waterkwaliteit erg belangrijk. Denk hierbij aan proceswater, afvalwater, ketelwater, koelwater, maar ook drinkwater en oppervlaktewater. Belangrijke parameters zijn de hardheid, het chemisch zuurstofverbruik, het chloorgehalte, de zuurgraad of pH, de geleidbaarheid, het opgelost zuurstof gehalte, het ijzergehalte, het ammoniumgehalte, de temperatuur, de troebelheid etc. etc. Al deze grootheden zijn veelal online en met de hand meetbaar. Dit is mogelijk met behulp van fotometers, pH meters, geleidbaarheidsmeters, COD sets, online meet- regel en doseer apparatuur als online analyzers, online hardheidsmeting, online spectrometers, maar ook met eenvoudige testsets.

Met officiële vertegenwoordigingen / importeurschappen van hoogstaande fabrikanten als Lovibond, Gebrüder Heyl, Dr. A. Kuntze en GO Systemelektronik heeft Pro Water altijd de mogelijkheid om u passend voort te helpen.

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze producten en diensten die wij voor de industriële waterbehandeling voeren. Deze lijst is zeker niet compleet. Als u iets zoekt en u kunt het hier niet vinden, laat dan even uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U kunt uw vraag ook stellen op de algemene contactpagina!