Agricultuur

Pro Water is leverancier van meet- en testapparatuur voor water en voedingsstoffen binnen de land- en tuinbouw, veeteelt, akkerbouw en pluimveehouderij.

Betrouwbare metingen van waterkwaliteit in de land- en tuinbouw en voedselindustrie

Niets is zo belangrijk als de gezondheid en veiligheid binnen de agricultuur en de voedselverwerkingsindustrie. De waterkwaliteit binnen processen moet gegarandeerd zijn omwille van hygiëne en de volksgezondheid. Metingen van de water- en bodemkwaliteit luisteren uiterst nauw. Pro Water levert handzame kwaliteitsmeters voor het meten en analyseren van mineralen en elementen in water, voedingsbodem en grond: pH, geleidbaarheid, zout, natrium, kalium, nitraat en calcium. Bekijk hier alle producten.

Analyses voor alle soorten vochthoudende elementen in de agricultuur

In laboratoria, in het veld of waar dan ook binnen de agricultuur moeten dagelijks herhaaldelijke analyses worden uitgevoerd om de waterkwaliteit te monitoren. De handzame en makkelijk te bedienen meetapparatuur van Pro Water is snel op locatie in te zetten. Veelvoorkomende parameters zijn met grote nauwkeurigheid te meten en analyseren, binnen allerlei soorten toepassingen in de agrarische sector, land- en tuinbouw en melkveebedrijven, zuivelindustrie.

Grote voordelen van de LAQUAtwin:

  • Snel, zonder bekerglas kalibreren en meten
  • Een paar druppels monster of ijkvloeistof is voldoende
  • Direct resultaat
  • Eenvoudige bediening
  • Lage kosten
  • Duurzaam
Meer info

LAQUAtwin, analyseapparatuur voor de beste waterkwaliteit

Pro Water werkt uitsluitend met de beste merken en partners. Met de LAQUAtwin biedt Pro Water voor het meten van verschillende soorten parameters hoogwaardige en betrouwbare meetapparatuur. Zo kun je ervan op aan dat bouwstoffen en andere elementen in water, bodems en andere vochthoudende ondergrond veilig en betrouwbaar worden gemeten.

Onmisbaar voor metingen bij landbouw, veeteelt en glastuinbouw

De LAQUAtwin is breed inzetbaar voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld: voor het noodzakelijke regelmatig meten van de kwaliteit van drinkwater op boerenbedrijven, boerderijen, pluimveebedrijven en andere agrarische bedrijven waar kippen, koeien en varkens gehouden worden. Daarnaast is het meten van waarden in de urine van de dieren een leidraad om te bepalen of voeding gehandhaafd kan blijven of bijgesteld moet worden. Ook is de LAQUAtwin onmisbaar in de glastuinbouw om voedingstoffen in de voedingsbodem te meten voor het behoud van kwaliteit van de voedingsbodem.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om antwoord te geven op alle vragen en opmerkingen. Dit kan per mail, telefonisch en eventueel op locatie.