Zwembaden

Zwembaden en zwembadwaterkwaliteit

Specialist in test- en meetapparatuur voor het veilig en nauwkeurig meten van waarden in zwembadwater voor alle professionele en particuliere zwembaden.

Zuiver meten van zuurtegraad (pH waarden), chloorgehalte, temperatuur, waterhardheid en alkaliteit (buffercapaciteit) in zwembadwater

Maak snel en gemakkelijk een grondige analyse van de waterkwaliteit van het zwembad met de meet- en testapparatuur van Pro Water. Alle parameters worden nauwkeurig gemeten, handmatig of online, voor het continu monitoren van de zwembadwaterkwaliteit. Bekijk hier alle producten.

Nauwkeurige metingen zwembadwater

Zandfilters, actief koolfilters, desinfectiesystemen en andere apparatuur moeten ervoor zorgen dat zwembadwater schoon, zuiver en hygiënisch blijft. De waterkwaliteit van subtropische zwembaden, binnenbaden, buitenbaden, recreatiebaden, inbouwzwembaden en privé pools moet constant en infectievrij blijven. Onze meetproducten zorgen ervoor dat de waterkwaliteit snel en gemakkelijk te monitoren is.

Belangrijke parameters veilige waterkwaliteit 

Het meten van variabelen in zwembadwater is erg belangrijk. Chloor, zuurgraad (pH), buffercapaciteit (alkaliteit), ureum, Langelier index, temperatuur en troebelheid moeten in balans zijn om veilig zwemwater te garanderen. Met de apparatuur van Pro Water zijn deze parameters met de hand of online snel te meten. We leveren van gerenommeerde merken fotometers, pH meters, elektrochemische meetapparatuur en snelle nauwkeurige testsetjes.

Testapparatuur van Pro Water voor alle soorten zwembaden:

  • Betrouwbare fotometrie
  • Elektrochemische meters
  • Continue online meting
  • Nauwkeurige testsetjes
Meer info
Zwembad

Lovibond

Pro Water werkt uitsluitend met de beste merken. Onder de naam Lovibond produceert onze partner Tintometer apparatuur voor wateranalyses. Dit Duitse familiebedrijf, dat bekend staat om fotometers, maakt meetinstrumenten en reagens voor snelle, betrouwbare en nauwkeurige analyses van allerlei soorten water.

De apparatuur van Lovibond garandeert een betrouwbare meting / analyse van de waterkwaliteit ongeacht de toepassing.

Kuntze Instruments

Producten van Duitse makelij zijn van topkwaliteit. Daarom werkt Pro Water graag samen met Duitse bedrijven en vooral met Kuntze Instruments GmbH. Dit Duitse familiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten voor vooral online wateranalyses. Meetinstrumenten, sensoren en complete testsystemen komen uit eigen productie.

“Made in Germany” en daarmee van topkwaliteit!

Vragen over de waterkwaliteit van het zwemwater of over de meetapparatuur?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om antwoord te geven op alle vragen en opmerkingen. Dit kan per mail, telefonisch en eventueel op locatie.