Industrie

Vakkundig adviseur en leverancier van meet- en analyseapparatuur voor elke meetbare parameter van proceswater, industriewater en afvalwater

Nauwkeurige metingen van water in de industrie en productieprocessen

Betrouwbaarheid in metingen van de waterkwaliteit is erg belangrijk voor processen, productie en gezondheid. Het gaat hierbij vaak om maatwerk. Pro Water levert meetapparatuur voor nauwkeurige analyses van proceswater, afvalwater, ketelwater, koelwater, drinkwater en oppervlaktewater. De meest voorkomende parameters zijn vaak online en met de hand meetbaar. Bekijk hier alle producten.

Analyses voor alle soorten industriewater

Belangrijke parameters voor het juist meten van de waterkwaliteit zijn hardheid, chemisch zuurstofverbruik, chloorgehalte, zuurgraad of pH, geleidbaarheid, opgelost zuurstofgehalte, ijzergehalte, ammoniumgehalte, temperatuur en troebelheid. De meet- en analyseapparatuur van Pro Water meet alle waarden uiterst nauwkeurig om de kwaliteit van industriewater in alle processen veilig te kunnen stellen.

Breed assortiment van Pro Water voor alle soorten industriewater:

  • Fotometers
  • pH meters
  • Geleidbaarheidsmeters
  • Troebelheidsmeters
  • COD-meetsets
Meer info

Duitse partners voor de beste metingen van waterkwaliteit

Pro Water werkt uitsluitend met de beste merken. Onze Duitse partners staan voor echte Deutsche Gründlichkeit en daarmee kun je ook echt vertrouwen op gedegen kwaliteit. Met de meet- en analyseapparatuur van onder meer Lovibond / Tintometer, Gebrüder Heyl, Kuntze Instruments, GO Systemelektronik en LuminUltra bieden we altijd een passende oplossing voor het meten van de kwaliteit van industriewater, afvalwater, drinkwater of proceswater.

Veel parameters voor zowel online- als handmetingen beschikbaar bij uw leverancier Pro Water.

Veel voorkomende parameters zijn zowel online als door handanalyse meetbaar. Dit kan met behulp van fotometers, pH meters, geleidbaarheidsmeters, COD sets, online meet- en regelapparatuur, online analyzers, online hardheidsmeting, online spectrometers en eenvoudige visuele betrouwbare testsetjes. Deze apparatuur leveren wij vanuit voorraad en is snel in te zetten om de kwaliteit van het industrieel afvalwater en andere soorten water te kunnen blijven meten en analyseren. Hiermee blijft het productieproces gewaarborgd.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om antwoord te geven op alle vragen en opmerkingen. Dit kan per mail, telefonisch en eventueel op locatie.