Unieke en handzame meetkoffers naar wens samengesteld

Voor verschillende sectoren biedt Pro Water unieke al dan niet op maat gemaakte overzichtelijke meetkoffers met alle benodigde meetapparatuur en reagens.

UNIEK! Meetkoffers

Alles bij de hand en puur gemak voor de klant.

Dat is de reden dat onze meetkoffers gretig aftrek vinden. De koffers bevatten alle benodigde meetapparatuur die nodig is om de kwaliteit van water in welk proces dan ook te testen. Ze zijn op maat gemaakt voor verschillende sectoren en geschikt voor het meten van belangrijke parameters van drinkwater, afvalwater, maritiem water, proceswater, koelwater en alle denkbare vormen waarbij de kwaliteit van water moet worden gemeten.

De meetkoffers bevatten alle toebehoren en accessoires die monteurs nodig hebben om water te testen en te analyseren. Zo is alles binnen handbereik. We helpen met instructies voor monteurs en we maken het hen makkelijker door alle meetapparatuur vooraf juist in te stellen naar wens met de aangegeven belangrijkste parameters. Er zijn verschillende soorten meetkoffers beschikbaar: met een eenvoudige testkit tot en met koffers met uitgebreide fotometers, pH meters, EC meters, DO meters en benodigde reagentia/toebehoren. Ook zijn er koffers beschikbaar voor een betreffende revisie of onderhoudsbeurt. Indien gewenst kunnen de koffers private label aan klanten worden uitgeleverd.