Categorie
Sector
Type
Merken
Parameters

Producten voor watermetingen

Pro Water heeft een ruim assortiment met waterkwaliteitsmeters zoals handmeters, sensoren, analyzers, etc. Deze instrumenten zijn ontworpen voor analytische metingen in veldomstandigheden of in een laboratoriumomgeving. Met deze apparatuur zijn betrouwbare waarden zoals pH, EC, opgelost zuurstof, etc. te meten.

Hieronder staat een selectie van onze producten

Op zoek naar een specifiek product, maar staat deze niet in de lijst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag persoonlijk verder!

Analyse/Handmeting Testsets Lees verder
Analyse/Handmeting CZV/COD Meetinstrumenten Lees verder
Analyse/Handmeting Fotometers Lees verder
Analyse/Handmeting Electrochemie Lees verder
Online meten en regelen Analyzers voor het Meten van Waterkwaliteit Lees verder
Online meten en regelen Elektrochemische apparatuur Lees verder
Elektroden en sensoren pH-elektroden Lees verder
Elektroden en sensoren Geleidbaarheidssensoren of EC-elektroden Lees verder
Elektroden en sensoren Desinfectie sensoren Lees verder
Kalibratievloeistoffen Kalibratie– en onderhoudsvloeistoffen Lees verder
Reagens Indicatoren Lees verder
Reagens DPD reagens Lees verder
Reagens Phenol red of phenolrood reagens Lees verder
Reagens Alka-M reagens Lees verder

Welke producten voor watermetingen heeft Pro Water?

Ons assortiment biedt een breed scala aan producten voor watermetingen, zorgvuldig door ons geselecteerd om aan verschillende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het meten van de kwaliteit van drinkwater, industriële processen, milieumonitoring of onderzoekstoepassingen. Hier zijn enkele van de producten die wij aanbieden:

 1. Wateranalyzers 
  Onze wateranalyzers zijn geavanceerde instrumenten die een breed scala aan parameters kunnen meten, zoals pH, geleidbaarheid, opgeloste zuurstof, troebelheid, en nog veel meer. Ze bieden nauwkeurige en betrouwbare metingen. Sommige modellen zijn ook in staat om meerdere parameters tegelijkertijd te meten.
 2. Draagbare meetinstrumenten
  Voor veldwerk en snelle metingen op locatie bieden we draagbare meetinstrumenten. Deze compacte apparaten zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen parameters zoals pH, geleidbaarheid, temperatuur en opgeloste stoffen meten. Ze zijn handig voor onderzoekers, technici en waterprofessionals die mobiel willen zijn.
 3. Waterkwaliteitssensoren
  Onze waterkwaliteitssensoren zijn ontworpen om continu de waterkwaliteit te bewaken. Ze kunnen worden geïnstalleerd in stromend water, rivieren, meren of zelfs in zeewater. Deze sensoren meten parameters zoals pH, troebelheid, geleidbaarheid en zuurstofniveaus. Deze kunnen waarschuwingen genereren bij afwijkingen, zodat onmiddellijke actie kan worden ondernomen.
 4. Multiparameter sondes
  Voor het gelijktijdig meten van meerdere parameters bieden we multiparameter sondes. Deze sondes zijn uitgerust met verschillende sensoren die parameters zoals pH, geleidbaarheid, temperatuur, opgeloste zuurstof, troebelheid en meer kunnen meten. Ze zijn ideaal voor toepassingen waarbij een uitgebreide monitoring van waterkwaliteit vereist is.
 5. Monsternameapparatuur
  Voor het nemen van watermonsters hebben we een assortiment aan monsternameapparatuur. Dit omvat flessen, pompen en accessoires die helpen bij het veilig verzamelen van watermonsters voor laboratoriumanalyse of verdere testen.

Producten voor watermetingen bestellen?

Op zoek naar een betrouwbare partner om producten voor watermetingen te bestellen? Of op zoek naar een partner om het water dat gebruikt of geloost wordt te meten, maar je weet niet welke mogelijkheden er zijn? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! 

Ons uitgebreide assortiment aan producten voor watermetingen biedt verschillende oplossingen die aan specifieke behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar wateranalyzers, draagbare meetinstrumenten, waterkwaliteitssensoren, multiparameter sondes of monsternameapparatuur, wij hebben de juiste producten.

Waarom zou je de producten voor watermetingen bij ons bestellen? Bij Pro Water vind je een breed scala aan producten, kwaliteit en betrouwbaarheid, deskundig advies, eenvoudig bestelproces en een hoge klanttevredenheid.

Laat je verrassen door de watermeetproducten van Pro Water

Ons team van experts staat altijd klaar om te adviseren bij het kiezen van het juiste product dat aan alle specifieke behoeften voldoet. Door onze persoonlijke en nuchtere aanpak komen we vaak, in overleg met de klant, tot verrassende oplossingen. Of je nu een professional bent in de watersector of de waterkwaliteit van je privézwembad wilt meten, wij hebben de juiste instrumenten om te helpen bij watermetingen en de bewaking van waterkwaliteit.