Duitse kwaliteit uit Hildesheim

Gebruder Heyl

Fabrikant van producten als Testomat, Duroval, Testoval, Durognost en Softmaster

Highlights Gebrüder Heyl

Gebrüder Heyl

Sinds 1958 heeft de Gebrüder Heyl Analysentechnik GmbH & Co. KG zich ontwikkeld tot een producent en ontwikkelaar van analysers, besturingen, reagens en test apparatuur voor de monitoring van waterkwaliteit.

Heyl is vooral bekend door hun Testomat serie analysers voor het monitoren van o.a. de waterhardheid, de Softmaster besturingen en de Duroval/Testoval test sets. Alle Heyl producten worden nog steeds ontwikkeld en geproduceerd in Hildesheim.

Producten van Gebruder Heyl

Gebrüder Heyl is een fabrikant van wateranalysers en besturingen voor de besturing van waterzuiveringsinstallaties. Daarnaast biedt Heyl professionele ontwikkelingsdiensten voor besturingen, analysers en chemische analyseproducten. Gebrüder Heyl produceert ook op contractbasis individuele analyseapparatuur en produceren, vullen en verpakken indicatoren en reagentia.

Gebrüder Heyl

  • Industriële waterbehandeling
  • Waterontharding
  • Maritiem
  • Food
  • Oppervlaktebehandeling / galvano
  • Communaal
  • Ketel- en koelwaterbehandeling

Op zoek naar een geavanceerde oplossing voor het meten van waterkwaliteit?

Maak kennis met de Testomat 2000 van Gebrüder Heyl, de toonaangevende naam in hoogwaardige analyse-instrumenten. Of het nu gaat om industriële processen, drinkwaterproductie of andere procesen, de Testomat 2000 biedt een betrouwbare en efficiënte manier om diverse parameters in water te meten.

Testomat indicatoren

Testomat indicatoren van Gebrüder Heyl zijn chemische reagentia die worden gebruikt om verschillende waterparameters te meten, zoals chloorgehalte, totale hardheid, carbonaathardheid, ijzer, silicaat en andere belangrijke parameters.

De indicatoren zijn beschikbaar als vloeibare chemicaliën in verschillende ml flacons en worden gebruikt om de waterkwaliteit te bepalen met Testomat. Het gebruik van Testomat indicatoren is wijdverspreid in vele toepassingen, inclusief waterbehandeling, voedsel- en drankproductie, zwembadbehandeling en meer. Ze bieden een snelle en nauwkeurige meting van waterparameters en helpen bij het bewaken en verbeteren van de waterkwaliteit.

Het is echter belangrijk dat Testomat indicatoren correct en zorgvuldig worden gebruikt om nauwkeurige meetresultaten te verkrijgen. Onjuiste behandeling of opslag kan leiden tot onjuiste metingen, mogelijk resulterend in ongewenste of foutieve resultaten.

Meer weten over de producten van Gebruder Heyl?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om antwoord te geven op uw vragen en opmerkingen. Dit kan per mail, telefonisch en eventueel op locatie.

Meer weten over Pro Water?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om antwoord te geven op uw vragen en opmerkingen. Dit kan per mail, telefonisch en eventueel op locatie.

Gerelateerde berichten