Producten voor de zwembaden

Pro Water levert een uitgebreid pakket aan meetsystemen. Van eenvoudige testsets tot geavanceerde apparatuur waarmee praktisch elke fysische en chemische parameter in elk soort water gemeten kan worden, dit zowel continue als discontinue.

Voor de particuliere en de professionele zwembaden is de waterkwaliteit erg belangrijk. Belangrijke parameters zijn het chloorgehalte, de zuurgraad of pH waarde, de buffercapaciteit, de verzadigingsindex volgens Langelier, de temperatuur en de troebelheid. Al deze grootheden zijn veelal online als met de hand meetbaar. Dit is mogelijk met behulp van fotometers, pH meters, online meet- regel en doseer apparatuur als zwembad automatiseringen, pH meters, maar ook met eenvoudige testsets.

Met officiële vertegenwoordigingen / importeurschappen van hoogstaande fabrikanten als Lovibond, Gebrüder Heyl, Dr. A. Kuntze en GO Systemelektronik heeft Pro Water altijd de mogelijkheid om u passend voort te helpen.

Hieronder staat een overzicht van onze producten die wij voor de zwembaden voeren. Deze lijst is zeker niet compleet. Mocht u hetgene wat u zoekt niet kunnen vinden, neem dan vooral even contact op.
Wij helpen u graag!