Vertegenwoordigingen

Onze vertegenwoordigingen op een rijtje. Via de links kunt u de uitgebreide sites bezoeken voor aanvullende informatie.


AQUALYTIC

Aqualytic is een 100% dochteronderneming van Tintometer / Lovibond en een bekende fabrikant van apparatuur t.b.v. water en afvalwater analyses. BOD metingen (biologisch zuurstof verbruik) en fotometrie zijn specialismen. Tevens is er een uitgebreide range aan testkits.

Bezoek website


KUNTZE

Informatie over meet-, regel- & proces apparatuur en elektroden voor bepaling van o.a. pH, geleidbaarheid en waterstofperoxide kunt u op deze site vinden.

Bezoek website


GEBRUDER HEYL

Zeer bekende producent van analyse automaten voor o.a. hardheid, alkaliteit, ijzer en besturingen van filters.

Bezoek website


GO SYSTEMELEKTRONIK

Producent van online analyse systemen die zich kenmerken door hun uitgebreide mogelijkheden aan dataverwerking en dataopslag zowel op locatie als op afstand.

Bezoek website


LOVIBOND

Snelle betrouwbare en nauwkeurige analyses van water voor zowel het zwembad als de industrie. Van alkaliteit tot zink, van zwavel tot aluminium.

Bezoek website


MACHEREY - NAGEL

Macherey-Nagel heeft naast de testkits een groot aantal producten in het program waarmee bijna elke chemische parameter bepaald kan worden.

Bezoek website


SIGMUND LINDNER / VITROSPHERE SiLi beads glaskogels

Sinds 2007 worden Sili beads glaskogels met veel succes ingezet als alternatief voor zand / grind in onder andere de bronnenbouw. Het pakket wat normaal en traditioneel uit zand / grind bestaat wordt dan vervangen door glaskogels.

Naast de inzet in de bronnenbouw wijst onderzoek en gebruik uit dat de Sili beads glaskogels ook een prima alternatief zijn voor filterzand. Een duurproef van 1 jaar in een openbaar zwembad in Duitsland heeft goede resultaten opgeleverd.

Bezoek website